Hoe werkt het?


Stap 1.

U kent iemand die op zoek is naar huisvesting voor zijn of haar bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld zijn een winkelruimte, een kantoorruimte of een bedrijfsruimte. Het maakt niet uit of uw relatie is geïnteresseerd in kopen of huren.

Stap 2.

Wanneer u op de Tip knopt klikt verschijnt er een contactformulier. U vult hier de gegevens van u zelf en van uw relatie in. Klik na het invullen op verstuur. Wij ontvangen uw tip en nemen dan eerst contact met u op om de door u ingevulde gegevens door te nemen. Wanneer uw relatie reeds bij ons bekend is houdt het hierbij op. Wanneer uw relatie niet bij ons bekend is gaan we verder met stap 3.

Stap 3.

Nadat wij met u het e.e.a. hebben besproken en uw relatie is niet bij ons bekend zullen wij contact opnemen met uw relatie om de exacte wensen door te spreken. Wanneer de wensen van uw relatie voor ons duidelijk zijn gaan wij op zoek naar geschikte huisvesting.

Stap 4.

Wanneer wij uw relatie geschikte huisvesting uit onze portefeuille kunnen aanbieden en er komt een overeenkomst tot stand ontvangt u uw beloning.